Ράπτης

Φυτώρια αμπέλου ΡΑΠΤΗ

Το φυτώριο Αμπέλου Ράπτη ιδρύθηκε το 2008 από το Χρήστο Ράπτη. Ο Χρήστος Ράπτης γιός του εμπνευστή και ιδρυτή Γεωργίου Ράπτη. Ο Γεώργιος Ράπτης μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αντιφυλλοξηρικής αμπέλου, πριν από 30 χρόνια έθεσε τις βάσεις της επιχειρηματικής του φιλοσοφίας με κύριο άξονα, τον σταθερό προσανατολισμό στην ποιότητα και τη διάθεση του καλύτερου πολλαπλασιαστικού υλικού Αμερικανικών αντιφυλλοξηρικών μοσχευμάτων στην αγορά.

Με αυτές τις αρχές δημιουργεί φυτώρια αμπέλου που υπήρξαν τα πρώτα στον Ελλαδικό χώρο με επιτυχημένη πορεία. Σήμερα την σκυτάλη έχει πάρει η δεύτερη γενιά της Οικογένειας Ράπτη, η οποία διατηρεί ζωντανό το όραμα του ιδρυτή της. Σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2000 τ.μ, με σχεδιασμό επέκτασης και πολύτιμο συμπαραστάτη την πολυετή πείρα του ιδρυτή της, συνεχίζει να δημιουργεί μοσχεύματα αμπέλου άριστης ποιότητας.

Έχοντας όμως σαν κύριο στόχο την συνεχή αναβάθμιση και εξέλιξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας, το έτος 1998 η οικογένεια Ράπτη αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αμπελώνων, 100 περίπου στρεμμάτων που διαθέτει και επεκτείνει την επιχείρηση ιδρύοντας Οινοποιείο με προηγμένης τεχνολογίας οινολογικό εξοπλισμό. Το οινοποιείο έχει μέχρι σήμερα κερδίσει πολυάριθμα μετάλλια σε Εθνικούς και Διεθνής διαγωνισμούς.

Σήμερα σε συνεργασία με τους επιστήμονες της επιχείρησης γίνονται δοκιμές στο φυτικό υλικό σε όλα τα επίπεδα από τον πολλαπλασιασμό ως την οινοποίηση.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  
ΟΔΟΣ – ΑΡΙΘΜΟΣ
ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΟΣ 20500
ΠΟΛΗ Λεόντειο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2746061700
FAX 2746061701
Ιστοχώρος (Website) www.ktimarapti.gr
Ηλεκτρονική Διεύθυνση (e-mail) craptis@hotmail.gr